Tancament en la Conselleria d’Educació en suport de Batiste Malonda, director d’Almoines

La policia ha desallotjat els delegats i delegades sindicals tancats en la Conselleria d’Educació.
El Sindicat exigeix la continuïtat de Batiste Malonda al front del CP El Castell d’Almoines.
Una trentena de delegades i delegats sindicals de l’STEPV-Iv, ANPE, AFID i CAT s’han tancat a les 12,30 hores en les dependències de la Conselleria d’Educació en l’Avinguda de Campanar per exigir la continuïtat de Batiste Malonda al front de la direcció del CP El Castell d’Almoines. La inspecció educativa i la Conselleria d’Educació han fet un informe negatiu de la seua gestió com director del centre. Es dóna la circumstància que la comissió avaluadora està composada, únicament, per persones de l’Administració Educativa. Per a STEPV-Iv, no existeix cap motiu professional ni pedagògic per aquesta avaluació negativa, ans el contrari s’ha fet una avaluació negativa, una depuració política, pel compromís de la direcció del centre amb la gestió democràtica, la renovació pedagògica i l’ensenyament en valencià.

Una delegació de STEPV s’han entrevistat amb la Secretària Autònomica, Concha Gómez Ocaña, i el director general de Personal, David Barelles Adsuara, que s’han negat a modificar l’avaluació negativa de la direcció excusant-se en algunes actuacions del centre que són només una excusa per impedir que Batiste Malonda continue de director.

Mentre es feia l’entrevista, la polícia ha procedit a desallotjar a les persones tancades seguint les instruccions de la mateixa Conselleria d’Educació.

Per al Sindicat, aquesta actuació de l’Administració és una agressió a l’autonomia dels centres i a la professionalitat dels equips directius que pretén la submissió de les direccions dels centres al poder polític de torn. Per tot açò, el sindicat proposarà a la resta de les organitzacions sindicals, les associacions de pares i mares, els Moviments de Renovació Pedagògica i altres entitats per fer una campanya de mobilitzacions en defensa de la direcció del CP El Castell d’Almoines i en defensa de la gestió democràtica i de l’ensenyament públic valencià.

Aquesta entrada ha esta publicada en ENSENYAMENT, MOVIMENTS SOCIALS. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s