No en el meu nom

Aquest migdia (12.34) després de 20 dies d’espera i saltant-se la normativa de temps en la comunicació de permisos, l’Ajuntament de València ha enviat un fax on es denegava el permís se sonorització per a l’acte final de Missatges a Camps i Homenatge a la Comunitat Educativa que prepara Escola Valenciana per a demà a la Plaça Manises (19h). L’acte és manté, i a més, us proposem que li digueu Camps: No en el Meu Nom.

Com fer-ho?

Copia i pega aquest missatge al teu correu:

“Senyor Francisco Camps, un cop més vosté ha demostrat el seu talant antidemocràtic censurant actes i atemptant contra la lliberta d’expressió, menyspreant una part important de la població valenciana. En només una setmana vostè ha intentat prohibir la Concentració contra la Corrupció, el dret a manifestar-se de l’associació de les víctimes del metro i ara l’acte de final de curs d’Escola Valenciana. Sàpiga que contra la censura apostem per les paraules, front a la gestió caòtica i grans events apostem pels serveis públics de qualitat com l’ensenyament; front al pensament únic i monolingüisme apostem per la diversitat i obertura; front a la corrupció apostem per la dignitat, honradesa i treball diari; front al seu model econòmic fallit apostem per un nou model productiu basat en l’eficiència; front a la destrucció del territori apostem per un urbanisme al servei del ciutadà. Per tot això li demane la seua dimissió com a president dels valencians i valencians, vostè ha deixat de representar-nos, ens avergonyeix”

Envia’l a les següents adreces (copia i pega-les al teu correu):

alicante@pp.es, castellon@pp.es, partidopopular@pp.es, valencia@pp.es, nngg@ppval.org, webmaster@corts.es, slinares@corts.es, phernandez@corts.es, casensio@corts.es, drets@fev.org, alcaldia@valencia.es, scortes@corts.es, ygarcia@corts.es, vsoria@corts.es, cremades_mlu@gva.es, atencion@pp.es

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s