NOMENAMENT DE JOAN BAPTISTA MALONDA GRAU COM A DIRECTOR DEL CP EL CASTELL d’ALMOINES

NOTA SOBRE EL NOMENAMENT DE JOAN BAPTISTA MALONDA GRAU COM A DIRECTOR DEL CP EL CASTELL d’ALMOINES A EFECTES DE L’1 DE JULIOL PROPER.

La comunitat educativa del Col·legi Públic “El Castell” d’Almoines (La Safor) es congratula d’informar a l’opinió pública, al món educatiu i als mitjans de comunicació que en el dia de la data hem rebut de la Directora Territorial de València el nomenament de Joan Baptista Malonda Grau com a director de l’escola a efectes de l’1 de juliol fins el  30 de juny de 2013.

Recordem que el curs passat Joan Baptista Malonda Grau, malgrat tenir el suport de tota la comunitat educativa de l’escola va estar avaluat negativament com a director, fet que li va impedir la renovació en el càrrec.

A l’estiu passat la Conselleria d’Educació li va obrir un expedient que tenia com objectiu inhabilitar-lo per a ocupar qualsevol càrrec de l’equip directiu. En aquell moment estava proposat per l’actual directora com a Cap d’Estudis.

La Conselleria d’Educació, després de seguir els tràmits pertinents, va sobreseir l’expedient i Joan Baptista Malonda Grau va estar anomenat com a Cap d’Estudis en desembre passat.

A mitjan curs va eixir al DOCV la normativa per a l’elecció de directores i directors en aquells centres on calia,  on hi figurava Almoines.

Tant el Claustre com el Consell Escolar valoraren que era coherent que es tornara a presentar el mateix equip directiu que feia un any, en el qual Joan Baptista Malonda Grau constava com a Director.

més…

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a NOMENAMENT DE JOAN BAPTISTA MALONDA GRAU COM A DIRECTOR DEL CP EL CASTELL d’ALMOINES

  1. mariajose ha dit:

    Me alegro de haber decubierto tu blog,pienso seguirte porque me parece muy interesante y me gusta.
    Un saludo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s