6 DE MAIG: CONSULTA POPULAR A LA COMUNITAT EDUCATIVA

MOU-TE PER L’ENSENYAMENT PÚBLIC!

Benvolguda companya, benvolgut company:

La Plataforma per l’Ensenyament Públic organitza una consulta popular a la comunitat educativa el proper 6 de maig de 2010. L’objectiu d’aquesta consulta, màxima expressió democràtica, és donar a conéixer l’opinió de la comunitat educativa respecte a la política educativa de la Generalitat Valenciana i, en concret, del conseller d’educació Alejandro Font de Mora.

Per a la realització de la consulta cal organitzar meses de votació a les portes dels centres educatius, per la qual cosa necessitem la col·laboració de la comunitat educativa del teu centre. Per tant, caldria que plantejàreu al professorat, pares i mares, i alumnat en el marc del Consell Escolar, Claustre, o AMPA la proposta d’organitzar la consulta en el vostre centre i les persones que s’encarregarien de dur-la a terme i de garantir la seua presència en la mesa de votació.

La proposta d’horari de la consulta és flexible, sobretot en els centres de secundària, i s’aconsella que en infantil i primària se celebre entre les 17h i 18h, coincidint amb l’eixida del centre per a facilitar que tota la comunitat educativa puga votar.

També  us demanem que ens feu arribar el contacte de les persones voluntàries per a organitzar la consulta i les meses de votació, complimentant el qüestionari que trobareu en aquesta web: www.consultaplataforma.org

La Plataforma convocarà assemblees comarcals i a Alacant, València i Castelló el 30 de març a les 19h, obertes a tota la comunitat educativa per a informar i concretar l’organització de la consulta. Seria convenient que plantejàreu l’organització de la consulta en el vostre centre abans de les assemblees per a informar sobre el resultat.

En el dors d’aquesta carta adjuntem la proposta de pregunta que plantejarem en la consulta.

Esperem la vostra col·laboració en aquesta nova mobilització de la comunitat educativa davant la política educativa del Govern Valencià i del Conseller d’Educació, Alejandro Font de Mora. Tens l’oportunitat de fer-te escoltar.

València, març de 2010

Aquesta entrada ha esta publicada en ENSENYAMENT. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s