Fòrum Lambda: “Diversitat sexual a l’àmbit laboral”

A qui va adreçat?

La inscripció és oberta, però el curs pot resultar especialment interessant tant per al voluntariat del Col·lectiu Lambda com per als agents implicats en l’ambit laboral: persones vinculades a sindicats, empreses, o qualsevol que tinga interès en aquest tema. No es requereix formación prèvia.

Com puc inscriu-re’m?

Pots apuntar-te fins el 21 d’abril, però et recomanem que formalitzes la teua inscripció el més prompte possible, ja que les places són limitades. Només has de satisfer la quota de 10 euros, que inclou el material i el dinar del dissabte, i enviar un correu electrònic a info@lambdavalencia.org amb les teues dades personals (nom i cognoms, adreça electrònica i telèfon, indicant a més si segueixes alguna dieta especial i la teua procedència -si ets voluntari/ària de Lambda, d’altra organtizació LGTB, pertanys a un sindicat, etc.).

Pots realitzar el pagament a la seu del Col·lectiu Lambda (c. Vivons, 26 baix) o mitjançant transferència al següent número de compte de Caja Madrid: 2038 5825 21 6000594425. En aquest cas, recorda indicar com a concepte “Fòrum Lambda + el teu nom” i enviar-nos el justificant junt amb les teues dades.

PROGRAMA

24 d’abril de 2010, al Centre Cultural Bancaixa

9:30. Inauguració. Representant Conselleria Benestar Social, FELGTB i Col·lectiu Lambda.

10:00. L’homofòbia a l’àmbit laboral: Ricard de la Rosa (assessor jurídic de la Coordinadora Gai-Lesbiana de Catalunya).

11:30. Descans.

12:00. Tallers: a) dirigit a persones de l’àmbit sindical o empresarial; b) dirigit a persones de l’àmbit lgtb.

14:00. Dinar.

15:30. La transsexualitat a l’àmbit laboral. a) Inserció laboral de les persones transsexuals. Lizethe Álvarez (tècnica en ocupació i impulsora del servei d’orientació laboral de COGAM); b) La regulació del treball sexual. Ruth Mestre (professora de Dret de la Universitat de València).

17:00. Cloenda: Diversitat sexual i acció sindical. Amb representats dels diversos sindicats (UGT-PV, CCOO PV, Intersindical Valenciana).

Subvenciona: Conselleria de Benestar Social.

Col·laboren: FELGTB i Fundació Bancaixa.

Aquesta entrada ha esta publicada en MOVIMENTS SOCIALS. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s