La Malva-rosa en blanc i negre

Diuen que una imatge val per mil paraules. Però si la imatge va acompanyada per paraules, per alguns ulls, està més completa. El cinema mut prescindia de paraules, però quan per fi s’hi varen introduir, es van fer inseparables.

Valga aquesta xicoteta introducció per explicar que, malgrat les dues exposicions que es van fer sobre el nostre barri al 2003 i 2004 amb CDs inclosos i bastant completes, he cregut necessari, ara que per raons d’edat puc fer una mirada arrere amb més perspectiva, presentar un blog que reculla bona part d’aquelles imatges que ens brindaren, gràcies a l’enorme treball d’una colla de gent que estima el nostre barri, i fer-hi algun comentari que les il·lustre. He d’advertir, tanmateix, que, en ocasions, les paraules que hi puguen aparéixer, seran fruit dels meus records personals i que entenc, en conseqüència, que algú puga discrepar o matisar el que jo diga. Ningú posseeix la veritat absoluta. Si algú vol fer-me alguna apreciació o enviar-me alguna foto estaré encantat.

Més

(J.Mique Lillo)

http://lamalva-rosaenblancinegre.blogspot.com.es/

 

Aquesta entrada ha esta publicada en ARTICLES, ENSENYAMENT, Imatges, Noticies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s